Facebook Pixel
UDRENSNING EFTER FERIEN
Udrensningeftersommerferien
KICKSTART EN UDRENSNING EFTER SOMMERFERIEN
 
Har du nydt sommeren med god og lækker grillmad, is på stranden, kolde drinks og hvad der ellers hører med til en afslappende sommer? Så trænger dit system måske til en naturlig "sommerrengøring".
 
I perioder hvor fordøjelsen og tarmen har været på overarbejde med en tung diæt og mere alkohol, kan en naturlig udrensning være meget effektiv. Især hvis man døjer med oppustethed eller forstoppelse.
 
 

15 DAY CLEANSE

15 Day Cleanse er et af vores mest populære cleanse produkter med effektive resultater! Det er en 15-dages kur baseret på 100% naturlige frø, fibre og urter.

Vi anbefaler altid at følge op med Maintenance Cleanse eller probiotika for det mest optimale resultat

SHOP 15 DAY CLEANSE

 

7 DAY CLEANSE

En potent 7-dages udrensning baseret på cayennepeber, fennikelfrø, rødkløver, psylliumskaller, organisk hørfrøolie og meget mere.

Hvis du ikke har prøvet vores cleanse produkter før, da anbefaler vi altid at du starter med 15 Day Cleanse og ikke 7 Day Cleanse, da den er mere intens og potent.

SHOP 7 DAY CLEANSE

 

MAINTENANCE CLEANSE

Dette er en mild 30-dages udrensning baseret på havreklid pulver, sveskepulver, psylliumskaller, aloe vera pulver, l. acidophilus, bentonitler, sort valnøds pulver, hørfrøpulver etc. Et ideelt produkt at tage efter 15 eller 7 Day Cleanse, da det agerer som en mild overgang til den normale kost og livsstil.

SHOP MAINTENANCE CLEANSE

 

GREEN DETOX

Green Detox er en potent kombination af æblecidereddike, B6, kelp, spirulina, bromelain, æblepectin, lecithin, kalium m.m.

Dette tilskud har til formål at støtte et normal og velfungerende stofskifte.

SHOP GREENDETOX

 

COLON COMPLEX

Colon Complex indeholder en optimal sammensætning af tarm-stimulerende ingredienser, som på daglig basis kan støtte dig og din fordøjelse.

Dette tilskud indeholder fennikel, cascara sagrada, senna, lakridsrod og ingefær i kombination med psyllium husk, aloe vera, æblepectin m.m.

SHOP COLON COMPLEX

 

PURE CLEANSE

Pure Cleanse er en potent formel baseret på at støtte den normale funktion af din krops naturlige udrensning og giftstoffer.

I formlen finder du Chlorella, Spirulina, Bioperine, Curcuma Longa, Glutathion og Marie Tidsel.

Ingredienser som har til formål at støtte kroppens naturlige udrensning

SHOP PURE CLEANSE

 

LIVER CLEANSE

Liver Cleanse er en unik formel, der kombinerer flere naturlige ingredienser, herunder Solarplast ™, et antioxidantenzym. Endvidere indeholder formlen Artiskok, Mælkebøtte, Marie Tidsel og enzymerne Protease og Lipase.

Dette produkt er relevant, hvis du gerne vil støtte din normale leverfunktion. Vi anbefaler, at tage det som en 20-dages kur med 3 kapsler dagligt.

SHOP LIVER CLEANSE

 

KIDNEY CLEANSE

Nyrerne er vigtige organer, der påvirker mange andre kropsdele, inklusive hjertet. Vores Kidney Cleanse er en unik formel til at støtte nyrerne.
 
Det indeholder tranebærekstrakt, astragalusrod, bjørkeblade, kjerrespids, buchu blade, enebær og meget mere. Den indeholder også en blanding bestående af kanel, gurkemeje, ingefær, grøn te, rosmarin, vindruekerne ekstrakt, vilde blåbær, hindbær, tranebær og jordbær.